Pozitif Enerjili Takılar

Pozitif Enerjili Takılar

Wish Pozitif Enerjili Takı Sembolleri

Takılarım neden pozitif enerjili? Çünkü hepsini olumlamalar ve iyi dileklerle size gönderiyorum. Hep sağlıkla ve güzel günlerde kullanmanızı gönülden diliyorum.

Pozitif enerji sembollerini üzerlerinde taşımak isteyenler için hazırladığım koleksiyon nelerden oluşuyor bakalım…

Yaşam Çiçeği

Evrenin ve yaşamın tüm kodunun ve başlangıcının bu sembolde gizli olduğuna inanılmaktadır. Bu formu üstünde taşıyan kişinin, negatif enerjilerden korunacağına, bolluk, bereket ve şifanın onunla olacağına inanılır. Çok kuvvetli bir sonsuzluk simgesidir. Yaşam çiçeği evrendeki her şeyi meydana getiren kutsal oranların da bir ifadesidir.

Hayat Ağacı

Hayat Ağacı aileyi, yaşamı ve yaşam döngüsünü temsil etmektedir. Sembol olarak çok eskilere dayanır. Ağacın, insan üzerindeki yarattığı izlenimler çoğu kültürde ortak özelliklere sahip olmakla beraber ağaç, bereket, yaratılış ve türeyiş, yaşam gibi kavramları simgelemektedir. Üzerinizde taşıdığınızda aileniz ile birlikte uzun yaşam, sağlık ve bereketin sizinle olacağına inanılır.

Lotus Çiçeği

Maneviyatı ve iç temizliğini simgeleyen en değerli çiçeklerin ve sembollerin başında gelir. Topraktan bağımsız olarak, su yüzeyinde yaşayan lotus, tertemiz ve berrak bir görünüme sahiptir. Yapraklarına toz bile değse onu uzaklaştıracak bir özelliği vardır. Renkleri ve yaydığı pozitif enerji nedeni ile lotus çiçeği büyüleyicidir. Mor olan lotus çiçeği Buda öğretilerinin temsilidir. Çeşitli özelliklerle donatılan lotusun 145.5 milyon yıldır dünyada var olduğu ve kutsallığının sürdüğü bilinir. Üzerinizde taşıdığınızda bolluk, bereket, sağlıklı yaşam ve ruhsal ferahlığın sizinle olacağına inanılır.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.