Doğal Taşların Faydaları

Doğal Taşların Faydaları

Doğal Taşların Özellikleri ve Bize Faydaları

Doğaltaşların sahip olduğu titreşim ve frekansın, kullananlar üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinmekte. Doğaltaş Aşkı koleksiyonumdaki taşların özelliklerine birlikte bakalım…

 

AKİK 

Bedendeki gerginliği azaltır; canlılık, enerji ve iyimserlik verir. Stresi azaltmaya yardımcı olur. Hamilelikte anne ve bebek sağlığı için faydalıdır. Akik taşının ağrı giderici özelliği bulunur. Tansiyonu dengeler. Nazara karşı etkilidir.

 

AKUAMARİN

Boğaz ve Boğazda bulunan enfeksiyonların iyileşmesinde yardımcı olur. Rahatlama taşıdır, stresten korur doğru duyguların ön plana çıkmasına yardımcı olur. Bereket ve uğur taşıdır. Kendine güveni artırır. Stresi azaltır.

 

AMETİST

Alkol ve sigarayı bırakmada yardımcı taştır. Meditasyonda kullanılır. Radyasyondan korur. Negatif enerjiyi vücuttan temizlemeye yardımcı olur ve pozitif enerji üretmemizi sağlar. Bedeni olumsuz enerjilerden korur. Canlılık ve huzur verir. 6. hissi kuvvetlendirir, odaklanmayı artırır. Bereketi ve parayı size çeker.

 

APATİT

Vermiş olduğu enerjideki titreşimlerden dolayı vücuttaki dinçliği ve dinginliği sağlar. Geçmişte yaşanmış kötü enerjiyi silmekte etkilidir. Yaratıcılığı ve hayal gücünü harekete geçirir. Açlık duygusunu bastırır. Zihinsel yorgunluğu ve stresi azaltır.

 

AYTAŞI

Dengeleyici taş olarak bilinir. Kullanan kişiyi sakinleştirir ve cesaretlendirir, yaşamın doğal ritmlerini öğretir ve duyguları dengeler. Ay taşı aynı zamanda aşk taşıdır. Yaşama sevinci verir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Dişil enerjiyi harekete geçirir.

 

FLORİT

Dengeleyici etkisiyle vücuttaki enerjinizi korumaya yardımcı olur. İçerdiği kalsiyum ile kemikler ve dişler üzerinde etki göstermektedir. Baş dönmesine karşı etkilidir. Konsantrasyonu artırır. Cesaret verir. Kararsızlığı azaltır.

 

GRANAT (LAL)

Duygusal anlamda güç verirken vücutta kan basıncını dengeler ve organların düzenli bir şekilde çalışmasına yardımcı olur. "An”a odaklanmaya yardımcı olur.

Metabolizmayı harekete geçirir. Cesaret ve umut vererek yaşam enerjisini artırır.

 

HAVLİT

Stresli durumlarda sakinleşmenize, takıntılardan ve geçmiş yaşamınızın etkisinden kurtulmanıza yardımcı olur. Öfke ve kızgınlığı engeller, engellerin aşılmasında yardımcı olur. Endişeyi azaltır. Kişinin kendisiyle barışık olmasını sağlar.

 

HEMATİT

Vücut ve vücut çevresindeki enerjiyi düzenler. Eklem ağrısı ve romatizmal rahatsızlıklarda tedavi edici özelliğini iletken olmasından dolayı kazanmıştır. Kişinin Kendisi ile Barışık olmasını sağlar. Hafızayı kuvvetlendirir. Finansal gücü artırır. Güç ve güven verir.

 

JADE - YEŞİM

İyileştirici taştır. Ruhu ve bedeni tüm hastalıklardan korur. Ayrıca hastalıkları iyileştirici özelliğe sahip olduğuna inanılır. Cepte ya da kolye olarak taşınan Yeşim Taşı zaman zaman enerjiyi şarj eder ve genel olarak hastalığa karşı korur. Ayrıca yeşim taşı masaj aletiyle yapılan uygulamaların cilde ve göz altı morluklarına iyi geldiği bilinmektedir. Şans getirir. Duygusal güç ve güven verir.

Bağışıklık sistemini güçlendirir.

 

JASPER

Enerjisi ile yaşam gücünü yükselten bu taş karaciğeri tedavi etmeye yardımcı olur. En önemli özelliği ise inandırıcılık kabiliyetinin kazanılmasında fayda sağlar. Merhameti, ruhsal bilgeliği, azmi simgeler. Güvensizliği, korkuları aşmaya yardımcı olur. Bağışıklık sistemini güçlendirir.

 

KAPLAN GÖZÜ

Boyun, migren ağrıları için yardımcı olur. Bilinçaltı temizlemesinde katalizör görevini üstlenir. Bütün organların uyum içinde çalışmasına yardımcı olur. Yaşama gücü,canlılık sağlar. Şans ve bolluk getirir. Korku ve endişeyi azaltır.

Kişinin hedefine ulaşmasına yardımcı olur.

 

KUVARS

Çevrede oluşan negatif enerjiyi ve radyasyonu dağıtır, pozitif enerjiyi çeker. 6. hissi, sevgi ve şefkat duygularını güçlendirir. Göz için şifalıdır. Özgüveni artırır. Duygusal dengeleyicidir.

 

LABRADORİT

Çevrenizdeki ve bedendeki negatif elektriği toplayarak yaşadığınız ortama ya da çalıştığınız ortama adapte olmanızı sağlar. Gizli kalmış yetenekleri uyandırır, Algılamayı arttırır. Konsantre olmayı sağlayacak iç sükuneti sağlar.

Sezgileri kuvvetlendirir. Duygusal dayanıklılığı artırır.

 

LAPİS LAZULİ

Psikolojik tedavilerde yardımcı olur. Kolay öğrenme ve öğrenilenleri akılda tutma yeteneğini arttırır, öğrenme isteği verir. Konuşma güzelliğinin artmasında yardımcı taştır. Kaygıyı azaltır ve canlı olmanızı sağlar. İletişim gücünü artırır.

Zihin açıklığına yardımcı olur.

 

ONİKS

Sahip olduğu enerjisi ile hastalıklara karşı enerjiyi tazeler ve vücudun direnç kazanmasına yardımcı olur. Odaklanmaya yardımcı olur. Nazardan ve kötü enerjilerden korur. Denge ve konsantrasyonu artırır. Özgüveni güçlendirir.

 

SODALİT

Mantık, akıl ve nirvana taşıdır. Kan basıncını dengeler ve duyguların paylaşımına yardımcı olur. Beyin gücünü arttırır. Vücuttaki enerji ve duygusal çıkışları dengeler. İletişim becerisini artırır. Elektromanyetik etkilerden korur.

 

SPİNEL

Umut taşıdır. Büyük tutkuyu, özveri ve uzun ömürlülüğü teşvik ettiğine inanılmaktadır. Vücudu deşarj etme özelliği vardır. Bedensel zindeliği artırır.

Unutkanlığı azaltır. Kriz anlarında sağlıklı ve sakin karar almaya yardımcı olur.

 

 

TURMALİN

Odaklanma taşıdır. Kişiyi amaçlarına odaklar ve konsantrasyonu arttırır. Sezgileri kuvvetlendirdiğine inanılır. Şans getirir. Duygusal denge ve uyum sağlar.

 

UNAKİT

 Titreşim taşıdır. Yaydığı titreşimle daha iyi uyumanıza yardımcı olur. Duygusal dayanıklılığı artırır. Uykuya geçişi kolaylaştırır.Hamilelik döneminin rahat geçmesini destekler.

 

YILDIZ TAŞI

Azim taşı olarak bilinir. Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi için gerekli olan kararlılık ve öz güveninizi artırmakla bağlantılıdır.İçinde yer alan pırıltılarla karamsarlığa düşüldüğünde ve kararsızlık zamanlarında kişinin içine umut ve neşe ışıltısı verir. Aşk ve neşe taşı olarak bilinir.Uyku düzenini dengeler.

Güven verir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.